Type and press Enter.

de ce?

Merg pe ideea de introducere tinderiană și vă spun doar că mă numesc Oana, toată ziua sunt online, muncesc prea mult, nu reușesc să trec de cinci ore de somn pe noapte iar activitățile mele preferate se rezumă la lectura de pe bus, alergatul prin casă după mâță și colecționarea biletelor de avion.

Aș putea să fiu sinceră și să spun că tot printre pasiuni putem adăuga colecționarea gelurilor de duș de la Lush sau construirea turnulețelor din vase murdare în chiuvetă dar nu vreau să vă stric părerea despre mine.

În 2016, pe vremea când am locuit o perioadă în Cipru, a început să-mi facă plăcere să descriu tot ce văd și ce simt. Am decis atunci, să tot plec și să tot simt. Ei bine, de atunci Cori suferă.

Cori e prietena mea bună care întotdeauna m-a rugat să-i mai zic, să-i mai scriu și să fac ceva cu romanele mele. Așadar, la prima carte publicată, îi dedic primul capitol.

De ce? Pe scurt (asta e o minciună, nu știu să rezum nimic), ideea locului ăstuia s-a cuantificat ca să nu-mi mai chinui părinții și prietenii cu texte deosebit de descriptive a locurilor pe care le vizitez.

De acum promit să vă las pe toți în pace și să ne vedem doar aici.

<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *